Asfalteringsarbeten påbörjade

Nu under Måndagen den 2/5 påbörjades så asfalteringsprojektet här på Skånegatan.

Vi i Styrelsen har under en längre tid jobbat med detta projektet, och nu blir det äntligen av.

Det som ska göras är att parkeringen bakom ICA-ettan ska grävas ur och asfalteras om, det ska även organiseras om lite grann. Det kommer bli 4.st nya parkeringar mot husväggen och sedan kommer parkeringsplatsen för ostbilen att förläggas vid häcken.

Vidare kommer samtliga parkeringar och gångvägar grävas ur och asfalteras om. Vi kommer även att bredda de gångytor som löper runt om husen. Sedan kommer det att bli en extra parkeringsplats uppe vid hus 13 och även en liten asfaltsyta vid sidan av förrådet där vaktmästaren idag har grus och dylikt.

Ni som medlemmar har tidigare fått ett informationsbrev om hur projektet kommer fortlöpa och vilka aktuella datum som NCC planerar att anlägga parkeringar och gångar vid just eran lägenhet. Det sitter även vid varje trappuppgång en tidsplan för arbetet. Så är du osäker så kolla gärna där eller kontakta styrelsen.

Då det kommer vara lite problematiskt med parkeringar nu under en tid så ser vi gärna att ni vidtar lite extra försiktighet och respekterar de dagar bilarna inte får stå parkerade.

Tack på förhand

 

Mvh : Styrelsen