Ny hemsida

bärbar-datortecknad-film-som-ger-upp-tummen-39821609

Vi inom styrelsen har sedan vi tillträdde, jobbat hårt med att försöka få till en bra hemsida. Detta eftersom vi anser att det är en bra plattform för oss att nå ut till våra medlemmar. Nu har vi då äntligen upprättat en!

Brf-Tordyveln har sedan tidigare haft en gammal befintlig hemsida (www.brf.tordyveln.dx.am). Det vi inte gillade med den, var att det var väldigt länge sen någon uppdaterade den, och att vi från Styrelsens sida inte hade rättigheter att ändra och redigera i hemsidan så som vi önskade. En annan nackdel som vi såg var att det för gemeneman var svårt att hitta till sidan, då det var en väldigt krånglig adress och att man inte kunde på ett enkelt sätt “googla” sig fram till våran hemsida. Därför beslutade vi oss för att starta om på nytt och upprätta en ny hemsida. En sida med korrekta uppgifter och en sida som vi kunde redigera och forma som vi ville ha den.

Den information som vi framförallt kommer att uppdatera sidan med är nyttig information för nyinflyttade personer. Detta så att man lättare ska kunna  komma tillrätta, förstå sig på hur saker fungerar inom föreningen och vad man som bostadsrättsinnehavare har för skyldigheter och rättigheter hos oss. Men vi kommer även uppdatera sidan med nyheter om vad vi har på gång inom föreningen och vad vi har för planer och visioner med våran förening i framtiden.

Vi är väldigt positiva för denna hemsida äntligen är uppe. Vi hoppas att de medlemmar som har möjlighet till dator eller smartphone ska kunna följa föreningen här och att vi ska kunna nå ut till fler personer med våra nyheter och projekt.

Vänliga hälsningar, Styrelsen