Välbesökt årsstämma 2016

Onsdagen den 18/5 hölls så den årliga årsstämman i föreningen. Vi var 16 personer på plats och vi diskuterade året som varit, dels ekonomiskt och vad som vi hade gjort bra under året och vad som kunde bli bättre. Vi röstade även igenom en ny styrelse för året.

Det man kan säga om styrelseuppdelningen är att Christina Kärnhall inte längre kommer vara kassör i föreningen. Där kommer Erik Lund att ta vid. Christina kommer fortsatt att hjälpa föreningen men det är vissa arbetsmoment hon vill slippa och därför avsäger hon sig kassörsrollen.

Vidare kan vi berätta att vi efter dagens stämma kommer ha en ny medlem i styrelsen. Ilse Lagerström kommer att ta en roll som Suppleant i styrelsen vilket vi såklart är väldigt tacksamma för. Det blir ytligare en förändring från förra året då  John Stolpe tar steget upp från Suppleant till Ordinarie Styrelseledamot.

Vad det gäller valberedningen så kommer Håkan Dahl fortsätta på sin post ett år till, detta i samarbete med föreningens styrelse.

Mötet avslutades seden med kaffe, fika och smörgåstårta.

Missade ni mötet eller har andra frågor så finns Styrelsen i källaren Onsdagen den 25/5. Där kan ni även hämta ut årets ekonomiska årsredovisning om det finns intresse för det.

Tack för visat intresse // Styrelsen